Typy pánských mikin. Kterou si vybrat?

11.01.2022 | Krása a móda

Mikina je univerzálním prvkem oblečení: celoroční, pohodlná, velmi oblíbená a snadno stylovatelná. S džínami může být kompletním outfitem nebo součástí víceprvkového módního setu. Jaké jsou druhy pánských mikin a na co si dát při nákupu pozor? Poradíme!

Vzory a barvy mikin v ležérním street stylu

Ochota vyjádřit svou osobnost, náladu nebo hudební preference pomocí vhodně zvoleného oblečení umožňuje přistupovat k módě kreativně, testovat řešení a hledat individuální styl. Pokud s tím souhlasíte a lákají vás jedinečné vzory, potisky či střihy pánských mikin – jděte do toho a řiďte se svým instinktem! Možná v Ozonee najdete něco pro sebe? Aktuálně tam probíhají akce na mikiny – pozor na vzorované modely, odlišené barvami: https://ozonee.cz/cze_m_Muzi_Mikiny-367.html

Sportovní pohodlí pro každý den – přiléhávé mikiny s kapucí

Vážíte si pohodlí v každodenních situacích? Mikina je víceúčelový kus oblečení, který stojí za to mít po ruce! Chladnější večer, rychlý výlet na nákupy nebo třeba výlet mimo město? Teplá mikina se hodí vždy a vypasovaný střih s kapucí zaručí stylový vzhled.

Můžete si vybrat své oblíbené barvy z mnoha modelů, verzí s nebo bez potisku a úrovně sladění. Nejdůležitější je, abyste se v něm cítili pohodlně! Klasickou volbou bude mikina v černé nebo tmavých odstínech námořnické modré, vínové nebo zelené, ale pokud hledáte způsob, jak vyčnívat z davu, intenzivní barva nebo efektní vzor se určitě hodí.

Pánské mikiny bez kapuce – smart casual do kanceláře i na každý den

Dřívější návrhy budou mnohem lepší volbou pro příležitostné příležitosti. Čas na klasické možnosti pro ty, kteří preferují pohodlí při práci a jednání, ale také elegantnější styl. Vypasované (ale ne upnuté) mikiny bez kapuce jsou skvělou volbou pro ty, kteří volí smart casual na každodenní stylizaci. Tento typ mikiny bude fungovat pod bundu v chladnějších dnech, ale také se nosí přes košili jako alternativa k vlněnému svetru.

Jakou mikinu si vybrat – se zipem nebo bez?

Pánské mikiny na zip jsou velmi oblíbené pro vysoký komfort nošení. Pohodlným zipem však mohou být vybaveny různé modely: od mikin s kapucí až po fleecové a typicky sportovní střihy.

Jak vybrat ten správný model? Vezměte v úvahu preference související s designem mikiny a situacemi, ve kterých ji budete nejčastěji používat. Navíc si rozmyslete, jestli se dobře hodí ke zbytku oblečení ve vašem šatníku – nebo možná plánujete větší nákupy a necháte se zlákat kalhotami do kompletu? Stojí za to to vzít v úvahu ve fázi dokončování košiku.

Důležitý je také materiál. Bavlna bude lepší volbou pro elegantní styling. Mikiny s tímto vláknem ve složení poslouží i jako další vrstva pod sako. Syntetická tkanina je dobrou volbou pro ty, kteří hledají materiál, který je odolný vůči vnějším podmínkám, rychle schne a zachovává si intenzivní barvy.






Celkem 5 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat